Geachte bezoeker,

Op zondag 31 oktober jl is er een demonstratie geweest die door de clubleden werd verzorgd op het vaarwater van de Kurenpolder. Ondanks de wind werd er toch veel gevaren en waren er ook een aantal campinggasten die even kwamen kijken.

Kijk even naar de foto's en de video's ervan.

Geachte bezoeker,

Op donderdag 7 april 2022 tot en met Zondag 10 april 2022, wordt het jaarlijkse Powerboottreffen georganiseerd op de camping de Kurenpolder te Hank.

Van de receptie van de Kurenpolder hebben wij  deze informatie ontvangen.

 

Vanaf 1 januari werkt De Kurenpolder overigens met Dynamic Pricing. Dat houdt in dat onze nachttarieven voortaan variabel zijn.

Hoe drukker het op De Kurenpolder is, hoe hoger de prijzen worden. Oftewel hoe vroeger iemand boekt, des te gunstiger is de nachtprijs.

We kunnen geen uitzonderingen maken voor bepaalde periode, dus dit geldt ook voor het weekend van 8-10 april. Dat betekent dat de nachtprijzen voor het weekend nu ongeveer 3% afwijken.

 

Dynamic pricing houdt in dat de nachtprijzen duurder worden bij drukte. De verhoging geldt alleen over de verblijfskosten, dus niet bijvoorbeeld toeristenbelasting, schoonmaak of bedlinnen. En de 3% is een voorbeeld, dat kan dus nog harder stijgen.

Als mensen willen reserveren, is het aan te raden dit zo snel mogelijk te doen. De prijzen gaan niet meer zakken, maar worden (in geval van drukte) alleen hoger.

Meer info over de camping kunt u vinden op www.kurenpolder.nl

Wilt u meer info over het treffen dan even een bericht naar info(@)dpb-racingteam.nl of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Dit kun je o.a. zien op het Powerboottreffen in Hank. Met dank aan M. Maas