top of page
IMG-20190327-WA0072.jpg
20181021_115717.jpg

De leden van het Dutch Powerboat Racing Team stellen zich ten doel de bouw van powerboten te bevorderen in de ruimste zin van het woord.
Zij geven voorlichting, hulp en instructies aan leden en belangstellenden.
Tevens nemen zij deel aan evenementen en wedstrijden georganiseerd door verenigingen en instellingen.
De clubleden verzorgen het hele jaar door vaarshows en vaardemonstraties op allerlei evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en tentoonstellingen.
Het blijkt telkens weer dat deze shows en demonstraties een grote aantrekkingskracht hebben op een zeer breed publiek.
De club heeft 60 leden die regelmatig aan het vaarwater te vinden zijn. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een barbecue aan het water of het jaarlijkse treffen in Eersel. Het lidmaatschap van de club kost Euro 50,00 per kalenderjaar. Eenmalig komt daar Euro 12,50 inschrijfgeld bij. Dan krijg je ook de druppel van de slagboom die toegang geeft tot het terrein.

Het is ook mogelijk om één of twee keer proef te varen op het vaarwater met je eigen powerboot. Het proefvaren kan alleen op de zondagmorgen. Als je het dan leuk vindt kun je lid worden van de club en beschik je meteen over alle faciliteiten van de club.

Voor verdere info even mailen naar : nico(@)dpb-racingteam.nl

Hier tref je het inschrijf formulier aan. Je kunt dit downloaden, printen, invullen en sturen naar info(@)dpb-racingteam.nl

Over

bottom of page